Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, basın mensuplarına konuştu. Ilıcalı, iki kulüp arasındaki transferlere ilişkin, "Bu konularda...

Spor

Yeni sezon planlamaları kapsamında teknik direktör Jose Mourinho'nun isteklerini yerine getiren Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin'in kiralandığı KAP'a bildirildi.

Spor

Tecrübeli golcü Cenk Tosun'u renklerine bağlayan Süper Lig devi Fenerbahçe'nin, El Kaabi transferinden vazgeçtiği öne sürüldü.

Spor

Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Spor

Sarı lacivertli kulüp, Galatasaray'ın da ilgilendiği Alanyasporlu Oğuz Aydın'ın transfer görüşmeleri gerçekleştirmek üzere İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Spor

Fenerbahçe'de Al Ahli'de oynayan Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'i heyecanla bekliyor. İstanbul'a gelecek olan yıldızın IQ'su, 145 olarak biliniyor.

Spor

Fenerbahçe ve Alanyaspor'un, Oğuz Aydın transferi için anlaşmaya vardığı ve sarı lacivertlilerin Oğuz Aydın ile sözleşme görüşmelerine başladığı iddia edildi.

Spor

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de Portekizli hocanın, Dusan Tadic'ten bu sezon farklı mevkilerde de yararlanmak istediği belirtildi.

Spor

Fenerbahçe'nin, yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için Premier Lig devi Manchester United'dan 35 milyon Euro talep ettiği öne sürüldü.

Spor

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için Manchester United'dan 35 milyon Euro talep ettiği iddia edildi.

Spor

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eren Cenk Tosun ile anlaşmaya çok yakın.

Spor

Fenerbahçe'de geleceği henüz netlik kazanmayan tecrübeli golcü Edin Dzeko'ya, Hırvatistan ekibi Hajduk Split'ten rekor teklif geliyor.