Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürerken, İngiltere Premier Lig devi Manchester United, Sarı-Lacivertlilerin yıldız ismine kancayı taktı.

Spor

Süper Lig devi Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun talimatıyla, İsviçre ligi maçlarında kullanılan toplarla antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyor.

Spor

Yeni sezona iddialı girmek isteyen Fenerbahçe, Serdar Aziz'in yeni sezon planlamasında yer almayacağını ve transfer görüşmeleri için izin verildiğini açıkladı.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transfer ve kamp ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Spor

Fenerbahçe'de Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci'nin çalıştığı sistem sona erdi. Sarı-lacivertlilerde yönetici olarak sadece Acun Ilıcalı ön planda olacak.

Spor

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve eski yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ifadeye çağrıldı.

Spor

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Eğribayat'ın babası hayatını kaybetti. Sarı-Lacivertli kulüp, sosyal medyadan başsağlığı diledi.

Spor

Michy Batshuayi ile yollarını ayırdıktan sonra forvet arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Mourinho'nun listesinde ilk sırada olan Youssef En Nesyri...

Spor

Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki sezon öncesi kampını değerlendirdi. Portekizli çalıştırıcı oyuncularının performansından memnun olduğunu ve genç yeteneklerle gelecek planlarını...

Spor

Sarı lacivertli kulüp, Atletico Madrid'ten kadrosuna kattığı milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü KAP'a bildirdi.

Spor

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, bonservisi Atletico Madrid'de bulunan milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü tamamen kadrosuna kattı.

Spor

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon müthiş performans gösteren tecrübeli yıldız golcüsü Edin Dzeko'nun takımdan ayrılacağı iddiaları ortaya atıldı.