Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe, yeni sezon öncesindek Jose Mourinho yönetiminde çıktığı ilk hazırlık maçında, Petrolul Ploieşti'yi 2-1 mağlup etti.

Spor

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Levent Mercan, Sarı-Lacivertlilere transfer olduğu süreci anlattı.

Spor

Fenerbahçe, yeni sezon için kadro planlaması kapsamında Bright Osayi-Samuel ile sözleşme uzatmak istiyor.

Spor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun, İngiliz oyuncu Ryan Kent için olumsuz rapor verdiği iddia edildi.

Spor

Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye büyük isimleri çekmek istiyor. Raphael Varane listede öne çıkıyor. Mourinho ayrıca Arda Güler'i de kadroda görmek istiyor.

Spor

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, golcü transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Alvaro Morata transferi için Mourinho devreye girdi.

Spor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun İstanbul'a gelişi sonrası yaptığı konuşmada bazı kısımlar dikkat çekti.

Spor

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde. Fenerbahçe ise 35 milyon Euro'nun altında teklif kabul etmeyecek.

Spor

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, sosyal medya paylaşımıyla, Samandıra'da çalışmalara başladığını duyurdu.

Spor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu’nda İsviçre'nin Lugano takımıyla eşleşti. Haber, kulüpten yapılan resmi açıklamayla duyuruldu.

Spor

Fenerbahçe, kontratı biten yıldız golcüsü Michy Batshuayi'ye 10 milyon Euro'luk üç yıllık teklif sundu. Bu teklif, Batshuayi'nin elindeki en iyi...

Spor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, Foti'yi yardımcısı yapmak istiyor. Salvatore Foti, kararını bugün açıklayacak.