Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe'de sezonun bitmesiyle sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi, takımdaki geleceğine ilişkin, teknik direktör Mourinho ile görüştü.

Spor

Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Michy Batshuayi'nin geleceği belirsizliğini korurken, yıldız golcünün Türkiye'de kalmak istediği öğrenildi.

Spor

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde olan yıldız için harekete geçti. Sarı-Lacivertli kulüp, takas formülüyle transfer bitirmek istiyor.

Spor

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin, Jose Mourinho yönetiminde Avusturya kampında oynayacağı hazırlık maçlarının tarihi ve rakipleri belli oldu.

Spor

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasındaki buzlar eriyor. Yıldırım'ın, seçim döneminde verdiği en büyük vaadini gerçekleştirmek için harekete geçtiği...

Spor

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de, takımdan gönderilmesi beklenen Edin Dzeko'nun geleceğine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Spor

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Fenerbahçe'de, 2024-25 sezonu hazırlıklarının başlayacağı tarih belli oldu.

Spor

Slovenya'nın EURO 2024 kadrosuna alınmayan Fenerbahçeli futbolcu Miha Zajc, yaptığı açıklamayla duruma tepki gösterdi.

Spor

Fenerbahçe Kulübünün olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Ali Koç'a, TFF'den tebrik mesajı geldi.

Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda resmi olmayan sonuçlara göre Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi.

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım'ın canlı yayında kendisi ile ilgili konuşmalara yanıt...

Spor

Fenerbahçe Kulübü'nün Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda oy kullanma işlemi saat 10.00 itibariyle başladı. Mevcut başkan Ali Koç ve önceki başkan...