Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım, 6 yıl sonra canlı yayında bir araya geldi. Yayında Yıldırım ve...

Spor

Fenerbahçe'nin olaylı seçiminde Genel Kurul'u terk eden Aziz Yıldırım, başkan adaylığından çekileceği yönündeki iddiaları yanıtladı.

Spor

Jose Mourinho'nun takımın başına gelmesiyle Fenerbahçe'de dengeler değişti. Sezon sonunda ayrılması beklenen yıldızlar, takımda kalmak istiyor.

Spor

Seçimdeki gerginlik nedeniyle stadyumdan ayrılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün saat 13.30'da ofisinde basın açıklaması yapacak.

Spor

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda gerginlik meydana gelirken başkan adayı Aziz Yıldırım, stadyumu terk etti.

Spor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun basın açıklamasındaki sözlerine sert tepki gösterdi.

Spor

Sarı lacivertli kulüpte sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş ile ilgili Ali Koç'un listesinde yer alan Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'daki görevinden ayrılan Erden Timur ile ilgili, "Galatasaray'da sıkıntılı, çalkantılı dönemler olacak' demiştim" dedi.

Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden, Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısının bu hafta sonu gerçekleştirilecek YKS ile denk geleceği belirtilerek, "Oluşabilecek olası gürültü...

Spor

Sarı lacivertli kulübün 8-9 Haziran'da düzenleyeceği seçimli genel kurulu öncesi başkan adaylarının kesinleşen yönetim kurulu listeleri açıklandı.

Spor

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

Spor

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin, yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci ile 3 yıllık yeni kontrat imzalayacağı iddia edildi.