Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe, yeni transferi Sofyan Amrabat için imza töreni düzenledi. Törende Sofyan Amrabat ve Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe, Faslı yıldız futbolcu Sofyan Amrabatı satın alma opsiyonluk kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor ile karşılaştı. Fenerbahçe, Alanyaspor’u 3 -0 mağlup etti.

Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde fikstür çekimi tamamlandı. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu.

Spor

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, ara transfer dönemi için Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Fred ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Spor

Sarı lacivertli kulüpte teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetime devam etmeyi düşünmediği 5 futbolcunun ismini verdiği öne sürüldü.

Spor

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mouriho, Süper Lig devindeki ilk rekorunu, bu hafta oynayacağı Çaykur Rizespor maçında kırmaya hazırlanıyor.

Spor

Ali Koç'un CHP lideri Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaretinin ardından ortaya atılan iddialarla ilgili, Fenerbahçe'den açıklama...

Spor

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe-Fenerbahçe maçının disiplin sevkleri açıklandı.

Spor

Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Birileri size talimat mı verdi? Bunların cevaplarını alacağız." dedi.

Spor

Sarı lacivertlilerin Göztepe'ye konuk olduğu karşılaşmada sahada yaşananlar ile ilgili Fenerbahçe'nin yetkililere yönlendirdiği 5 soru yayımladı.

Spor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile...