Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe forması da giyen Alman futbolcu Max Kruse, profesyonel kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

Spor

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u deplasmanda 4-3 mağlup ettiği karşılaşmada Brezilyalı futbolcu Fred'in kırmızı kart görmesi tartışma yaratmıştı. Mücadelenin hakemi Zorbay Küçük'ün maç...

Spor

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'a konuk olan Fenerbahçe, iki kırmızı kartın çıktığı mücadeleyi 4-3 kazandı.

Spor

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'a konuk olacak Fenerbahçe'nin açıklanan kamp kadrosunda Ryan Kent yer almadı.

Spor

Fenerbahçe, yıldız forveti Edin Dzeko'nun sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiğini ve tedavi sürecine başlandığını duyurdu.

Spor

Süper Lig'de Kayserispor deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun ağrıları nedeniyle hastaneye gidip MR çektirdiği belirtildi.

Spor

Beşiktaş ve Fenerbahçe’den 2010-11 Süper Kupa karşılaşmasının oynanması için ortak başvuru yapıldı.

Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde grubunu lider bitiren ve doğrudan Son 16 Turu’na yükselen Fenerbahçe‘nin muhtemel rakipleri belli oldu.

Spor

UEFA Konferans Ligi'nde Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup eden Fenerbahçe grubu lider tamamladı.

Spor

İtalya Serie C Ligi B Grubu ekiplerinden Pescara’da iskemik atak (mini felç) geçiren teknik direktör Zdenek Zeman’ın tedavisi sürüyor.

Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’ndaki son maçında Spartak Trnava’yı ağırlayacak Fenerbahçe’nin gruplardan çıkması için kaç puan alması gerekiyor? 3...

Spor

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'na Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ile ilgili bir mektup gönderdiğini açıkladı.