Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da 4 isim kadroda yer almadı.

Spor

29 Aralık'ta gerçekleşecek olan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçının şampiyonuna verilecek para ödülü belirlendi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasının biletlerine indirim yaptı.

Spor

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, derbi ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan Galatasaray'a yanıt verdi.

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak olan  Süper Kupa Finali'nin hakemi Abdulkadir Bitigen oldu.

Spor

Fenerbahçe Galatasaray derbisine yönelik açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, Icardi'nin penaltı pozisyonuyla ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da göndermede bulundu.

Spor

Süper Lig'in 18. haftasında Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi açıklandı.

Spor

Sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe, derbi mücadelesi öncesi karşılaşmanın hakemi ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Vakıfbank'ın yıldızı Zehra Güneş'i, transfer etmek için milyonlarca doları gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Spor

Erol Mütercimler, Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki Süper Kupa Finali'nin, neden Suudi Arabistan'da oynanacağı ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Spor

Sarı lacivertli takımda sakatlığı bulunan golcü oyuncu Edin Dzeko, bugünkü idmanda takımla çalıştığı belirtildi.

Spor

Süper Lig'de haftanın sonucu en merak edilen karşılaşması olan Fenerbahçe- Galatasaray mücadelesinin hakemi Arda Kardeşler oldu.