Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Sivasspor'u ağırlayan Fenerbahçe, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Alaaddin Okumuş (K.K.) ve Edin Dzeko'nun golleriyle 4-1...

Spor

Sivasspor'dan yapılan açıklamada, Modou Barrow, Emrah Başsan ve Gerson Rodrigues'in sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almadığı belirtildi.

Spor

A Spor canlı yayınında yaptığı yorumlara tepki gösteren Fenerbahçe kulübü özür dilenmediği sürece A Spor çalışanlarının tesise alınmayacağını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, PFDK'nın Fenerbahçe ile Ali Koç'a verdiği cezaları onadığını açıkladı.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 6-1'lik Nordsjaelland mağlubiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor

Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanması düşüncesinin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ait olduğu iddiaları TFF tarafından yalanlandı.

Spor

Geçtiğimiz hafta yaşanan hakem olayları ile ilgili açıklama yayımlayan Galatasaray'a Fenerbahçe'den yanıt geldi.

Spor

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland ile oynayacağı Konferans Ligi 5. hafta maçını Fransa Futbol Federasyonu’ndan Jeremie Pignard yönetecek.

Spor

Bir süredir transferde adı geçen Fenerbahçeli Ryan Kent için Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement, iddiaları yanıtladı.

Spor

Sarı lacivertli kulüpte sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Cengiz Ünder, Joshua King ve Emre Mor'un takımla çalışmalara döndüğü belirtildi.

Spor

Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Portekizli yıldız Miguel Crespo, "Türkiye, beni çok fazla şaşırttı çünkü buraya gelmeden önceki düşüncelerim, şu anki düşüncelerimle...

Spor

Ligde aynı puanda bulunup liderliği paylaşan Galatasaray ve Fenerbahçe, transferde milli futbolcu Salih Özcan için karşı karşıya geldi.