Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Avrupa’nın önemli kulüplerinin takbinde olan Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli oldu. Kadıoğlu için rekor bedel talep ediliyor.

Spor

Sarı lacivertli takım Avrupa kulüplerinin sıkı takipte olduğu milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis miktarını belirledi.

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu için yaptığı açıklamada istifaya çağırdı.

Spor

Yaşadığı sakatlığın ardından milli takıma çağırılan Fenerbahçeli Cengiz Ünder'in aday kadrosundan çıkarılmasının ardından açıklama yapıldı.

Spor

Liderliği Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, milli ara dönüşünde yoğun tempo ile karşı karşıya kalacak.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe, Trabzonspor, Adana Demirspor, Sivasspor'un Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini duyurdu.

Spor

Süper Lig'de liderliği geri alan Fenerbahçe'de saktlığı bulunan Fred ve Djiku'dan güzel haber geldi.

Spor

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un karşı karşıya geldiği maçta yaşanan gerginlikle ilgili Fenerbahçe'den açıklama geldi.

Spor

Süper Lig'in 12. haftasında bugün oynanacak olan Adana Demirspor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Başakşehir maçlarının VAR hakemleri belli oldu.

Spor

Süper Lig'de Adana Demirspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de kamp kadrosu belli olurken, sarı-lacivertli ekipte 8 eksik yer aldı.

Gündem

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, spor dünyası duygusal mesajlarla andı.

Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmanda Ludogorets'e konuk olan Fenerbahçe mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı.