Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig lideri Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, Antalyaspor karşılaşmasının kamp kadrosuna alındı.

Spor

Süper Kupa rezaleti için Suudi Arabistan'dan yeni bir hamle geldi. Suudiler, ödenen paranın geri iadesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na mektup...

Spor

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan milli futbolcu Emre Mor'un sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'e kiralandığı açıklandı.

Spor

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mathieu Valbuena, "Tabii Aziz Yıldırım'ı da seviyorum fakat Ali Koç'un yeri farklı" dedi.

Spor

Süper Lig lideri Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan Bartuğ Elmaz, sezon sonuna kadar Sivasspor'a kiralandı.

Spor

Sarı lacivertli takımdan yapılan açıklamada, milli futbolcu Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid ile kiralık anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Spor

Sahasında konuk ettiği Ankaragücü karşısında geriye düşen Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup etti.

Spor

Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye geçiş yapan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, İstanbul'da karşılandı.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, transferde adı Fenerbahçe ile anılan milli futbolcu Çağlar Söyüncü hakkındaki soruya yanıt verdi.

Spor

Süper Lig lideri Fenerbahçe, Samsunspor maçında sakatlanan Fred'in sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı.

Spor

Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Yılport Samsunspor'u konuk eden Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği müsabakada üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1-1 beraberlikle...

Spor

Süper Lig lideri Fenerbahçe'de orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Brezilyalı Fred'e 3 kulübün kancayı taktığı öne sürüldü.