Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig'in 16. haftasının erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe, sahasında Konyaspor'u 7-1'lik skorla mağlup etti.

Spor

Süper Lig lideri Fenerbahçe, İtalyan futbolcu Leonardo Bonucci'nin transferiyle ilgili resmi açıklama yaptı.

Spor

Devre arasında savunmaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe Union Berlin ile yollarını ayıran tecrübeli oyuncu Leonardo Bonucci ile anlaştı.

Spor

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak; başkanlık için herhangi bir çalışması olmadığını belirtti ve "Fenerbahçe'nin şu...

Spor

Milan'ın orta saha oyuncusu Rade Krunic için İtalya'ya Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun, yıldız futbolcu için yaptığı teklifi açıklandı.

Gündem

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yandaş gazeteci Abdulkadir Selvi'ye ateş püskürdü. Koç, "Ulan sen kimsin? Salya sümük FETÖ için ağlamışsın." dedi.

Spor

Galatasaray, sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe'den Bundesliga ekibi Hoffenheim'e transfer olan Macar stoper Atilla Szalai için harekete geçti.

Spor

Fenerbahçe’de takımdan gidecek isimler netlik kazanmaya başladı. Teklif gelmesi durumunda Ryan Kent, Samet Akaydin ve Michy Batshuayi ile yollar ayrılacak.

Spor

Sarı lacivertli kulüpte bir süredir sakatlığı bulunan savunma oyuncusu Becao'dan iyi haber geldi.

Gündem

Milli Gazete Spor Müdürü İlhami Yetiş, Süper Kupa krizinde yaşanan bir başka skandalı anlatarak, Ali Koç'un neden sinirlendiğini söyledi.

Gündem

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa rezaletinden sonra iktidar yandaşı Yeni Şafak gazetesi yalan iddialarla kriz yarattığını söyleyerek Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı...

Gündem

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP ve şurekâsı ders vermeyi bıraksınlar. Dünkü olayın şov...