Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig'de bu sezon fırtına gibi esen Fenerbahçe Kulübü'nün, Yüksek Divan Kurulu toplantısının tarihi belli oldu.

Spor

Fenerbahçe, Atletico Madrid'den ayrılmak isteyen Çağlar Söyüncü için Porto'nun teklifini reddederek, oyuncunun Fenerbahçe'ye gitme isteğini iletti.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Adanaspor'u ağırlayan Fenerbahçe, karşılaşmadan 6-0'lık galibiyet alarak bir sonraki tura yükseldi.

Spor

Devre arasında takıma yerli futbolcu takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin, Başakşehir'de forma giyen Berkay Özcan ile ilgilendiği öne sürüldü.

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ülkeyi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım turnuvası düzenlemek istediklerini belirtti.

Spor

Devre arası önemli isimleri kadrosuna katan Süper Lig lideri Fenerbahçe'nin, Çağlar Söyüncü'yle de anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Spor

Süper Lig lideri Fenerbahçe'nin Milan'dan kadrosuna kattığı Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Rade Krunic, çalışmalara başladı.

Spor

Ara transfer dönemine iki takviye ile giren lider Fenerbahçe'de 5 futbolcu ile yolların ayrılacağı öne sürüldü.

Spor

Devre arası transfer dönemine hızlı giren Fenerbahçe, Milan'dan Rade Krunic'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor

Süper Lig'in 20'nci hafta müsabakasında 14 Ocak Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu...

Spor

Süper Lig lideri Fenerbahçe Rade Krunic ve Milan ile prensipte anlaştığını ve Krunic'in sağlık kontrolleri için İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Spor

Süper Lig'de bu sezon fırtına gibi esen Fenerbahçe, ilk 19 maçta toplam 56 gol atarak lig tarihine geçti.