Faiz Haberleri

faiz haberleri ve güncel faiz gelişmeleri, faiz ile ilgili tüm video, faiz fotoğrafları ve faiz haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın, yılın sonuna doğru faiz indirimine gitmek zorunda kalacağını söyledi.

Ekonomi

ABD'li dev banka HSBC, yatırımcılara yönelik yayımladığı son raporunda, Türkiye'de yıl sonu için faiz, Dolar ve Euro tahminlerini açıkladı.

Ekonomi

Goldman Sachs ekonomistleri, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın enflasyon sunumunun ardından, faiz indirimi için tarih verdi.

Dünya

ABD Merkez Bankası, politika faizini yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.

Ekonomi

Dünyaca ünlü yatırım bankası JPMorgan'ın Türkiye Direktörü Mustafa Bağrıaçık, Merkez Bankası'ının faiz indirimine başlayacağı tarihi açıkladı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, politika faizlerinin indiriminin henüz gündemde olmadığını söyledi.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın ne zaman faiz indireceğini açıklayan Finans uzmanı Prof. Dr Şenol Babuşçu, o tarih için "kesinlikle yanlış zaman" dedi.

Ekonomi

Mevduat faizlerinin sağladığı güvenli ve tatmin edici getiri, yatırımcıların büyük ilgisini çekiyor. İşte 1 milyon TL'nin yatırımcılara sağladığı faiz getirisi...

Dünya

Avrupa Merkez Bankası, Temmuz toplantısında faizleri sabit tuttu. Ekonomistler Eylül'de, 25 baz puanlık bir faiz indirimi daha beklediklerini açıkladı.

Ekonomi

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, faiz indiriminden önce, bu yılın da ötesinde enflasyon hedeflerini tutturabileceklerinden emin olmak istediklerini söyledi.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), yüzde 50 olan faizi sabit bıraktı.

Ekonomi

Politika faizini 250 baz puan artırtan Merkez Bankası, yaptığı resmi açıklamayla kredi kartı faizlerinin artmayacağını bildirdi.