Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Erdoğan'ın "Karabağ ve Libya'daki gibi İsrail'e de gireriz" açıklamalarının ardından Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan Erdoğan'ı yalanlayan bir açıklama geldi.

Ekonomi

Sayıştay'ın, belediyelerin biriken borçları konusunda yıllarca AK Parti iktidarını ve Erdoğan'ı uyardığı, ancak Erdoğan'ın bunları görmezden geldiği ortaya çıktı.

Gündem

MetroPOLL Araştırma tarafından yapılan Temmuz ayı anketine göre, kararsızlar dağıtıldığında CHP, AK Parti'nin 7.7 puan önünde ölçüldü.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine katılmadığını belirterek özür dilemesi gerektiğini ifade ettiği Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Türkiye'yi ziyaret edeceği açıklandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından hayatını kaybeden usta sanatçı Kenan Işık için taziye mesajı yayımladı.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Erdoğan'ın CHP'li belediyelerin SGK borçlarıyla ilgili iddialarına flaş bir yanıt verdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'ye davet edilmediği iddialarına ilişkin; "Davet etmediğimizi kim söylüyor? Davet ettiğimiz...

Gündem

Erdoğan’ın Marmaris'teki yazlık sarayı için yapılacak güneş enerji santraline, doğal SİT alanında bulunmasına rağmen, bakanlık tarafından onay verildi.

Gündem

Rize'deki toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedef alarak, "Tüm belediyelere borç bildirimleri gönderilmeye başlandı. Sonra da gerekli adımlar...

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP'li belediyelerle ilgili borç çıkışına bir yanıt da, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten geldi.

Gündem

Erdoğan-Esad görüşmesine ilişkin çıkan haberler Suriye basını tarafından yalanlansa da, yandaş basın tarih vermeye devam ediyor.

Gündem

AKP'nin 'CHP'ye oy veren seçmeni cezalandırma' olarak nitelendirilen 'belediye borçları' planının perde arkası ortaya çıktı. İddiaya göre Hazine ve Maliye...