Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşme talebine olumlu yaklaştığını belirtti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pensilvanya eyaletinde miting sırasında silahlı saldırıya uğrayan ABD Başkan adayı Donald Trump'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Gündem

Washington'da gazetecilere konuşan Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suriye lideri Esad görüşmesinin yerini açıkladı.

Gündem

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarına Dışişleri Bakanlığı'ndan sert yanıt geldi.

Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Prof. Dr. Doğan Aydal'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili Amerika iddiasına, AK Parti cephesinden çok sert...

Gündem

Gazeteci Hayko Bağdat'ın CumhurbaşkanI Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada Bağdat'a, 1 yıl 2 ay 17 gün ceza verilip ertelendi.

Gündem

Halk TV'deki Gündem Özel programında konuşan usta gazeteci İsmail Saymaz, "AK Parti içinde Hamamönü partisi" iddialarını yanıtladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için yarın ABD'ye gidecek. Erdoğan, zirve kapsamında çok sayıda ikili görüşme yapacak.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye konusundaki açıklamasında "Beşar Esad şu anda Türkiye ile ilişkileri düzeltme noktasında bir adım attığı anda biz de...

Gündem

AK Parti kulislerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden aday olabilmesi için, TBMM’den karar çıkması gerektiği belirtildi.

Gündem

Erdoğan'ın Suriye lideri Beşşar Esad için "görüşmeye hazırız" mesajı vermesinin ardından AK Parti kaynakları, görüşme tarihinin belli olduğunu açıkladı.

Gündem

UEFA'nın başlattığı soruşturma ve Alman hükümetinin haddi aşan hamleleri sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyaretini iptal ederek Hollanda ve...