Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Ankara İlçe Belediye Başkan Adaylarını resmen duyurdu.

Gündem

Erdoğan tarafından Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne aday gösterilen Yusuf Alemdar’ın laiklik hakkındaki skandal ifadeleri yeniden gündem oldu.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Artık o devir kapandı, yeni bir devir açıldı. Bu devirde 16 milyon insanın şehri...

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ve İstanbul’un da aralarında bulunduğu 10 ilin milli eğitim müdürünü görevden aldı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere yönelik yaptığı yüzde 5 ek zammın memnun görülmemesinin ardından Bakan Şimşek'e 31 Mart'taki yerel seçimlere kadar ‘kesenin...

Gündem

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 10 kentin belediye başkanına yeni dönem şansı tanımadı.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 yılını 'emeklilerin yılı' olarak tanımlamasının ardından emeklilerden tepki geldi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk yetkililerden, İsrail-Hamas savaşındaki duruşu nedeniyle Dünya Ekonomik Forumu Davos Zirvesi'ne katılmamalarını istediği öğrenildi.

Gündem

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin Erdoğan sonrası dönemine karşı ordu olarak hazırlanmaları gerektiğini açıkladı.

Gündem

Üsküdar Kısıklı'da basın mensuplarına konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, Erdoğan'a seslenerek "31 Mart akşamı cumhurbaşkanımız da çok mutlu olacak" dedi.

Ekonomi

Emekli maaşlarıyla ilgili AK Parti iktidarı tarafından yapılan çalışmalarda sona gelindi. Yeni düzenlemeyle emeklilere yönelik birçok iyileştirme söz konusu...

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İBB'yi İmamoğlu’nun tekrar kazanması durumunda yapacakları konusunda 2 flaş iddia kulislerde konuşuluyor.