Emekli Haberleri

emekli haberleri ve güncel emekli gelişmeleri, emekli ile ilgili tüm video, emekli fotoğrafları ve emekli haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

200 bine yakın EYT’linin dosyası SGK'da beklerken, Ekonomist Muhammet Bayram SGK’ya başvurarak eksik ödenen emekli aylığı farkının alınabileceğini belirtti.

Gündem

CHP, 5 bin lira ikramiye düzenlemesinde çalışan emeklilerin kapsam dışında tutulması kararını Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) taşıdı.

Ekonomi

Emeklilere yapılacak 5 bin lira ikramiye için ödeme tarihleri yarından itibaren başlıyacağı açıklandı.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaşı zammı düzenlemesi ile 15 milyonu aşkın SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı...

Gündem

Bakan Işıkhan, milyonlarca emeklinin beklediği emeklilere verilecek olan 5 bin liralık ikramiyenin ne zaman hesaplara yatacağına ilişkin konuştu.

Ekonomi

Türkiye'de milyonların merakla beklediği Ekim ayı enflasyon oranı açıklandı. Bu oran toplumun tüm kesimlerinde yapılacak maaş zamlarında belirleyici unsur olacak.

Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni bir intibak düzenlemesinin üzerinde çalıştıklarını belirterek, maaş hesaplamalarında değişikliğe gidileceğini duyurdu.

Ekonomi

2023'ün son günlerine girilirken memur, emekli ve asgari ücretli gözünü zam haberlerine çevirdi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ajandasındaki...