Ekrem imamoğlu Haberleri

ekrem imamoğlu haberleri ve güncel ekrem imamoğlu gelişmeleri, ekrem imamoğlu ile ilgili tüm video, ekrem imamoğlu fotoğrafları ve ekrem imamoğlu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Üsküdar Kısıklı'da basın mensuplarına konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, Erdoğan'a seslenerek "31 Mart akşamı cumhurbaşkanımız da çok mutlu olacak" dedi.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İBB'yi İmamoğlu’nun tekrar kazanması durumunda yapacakları konusunda 2 flaş iddia kulislerde konuşuluyor.

Gündem

CHP’li Erkan Çakır, Ekrem İmamoğlu ile birlikte Kılıçdaroğlu'na kumpas kurduklarını ve kumpası İBB Medya A.Ş'nin başında bulunan Murat Ongun'un yönettiğini...

Gündem

1994-1998 yılları arasında İBB Başkanlığı yapan Erdoğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun beş yıllık görev süreleri boyunca kullandıkları izinler ortaya...

Gündem

31 Mart seçimlerine ilişkin ilk kez konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu seçimin 2019 yerel seçimlerinden daha zorlu geçeceğini söyledi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bize saldırıya geçenlere buradan söyleyeyim. Bu millet size haddinizi 31 Mart 2024'te bildirecek" ifadelerini kullandı.

Gündem

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Murat Kurum olarak belirlenmesinin ardından, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kişisel sosyal medya hesabından...

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Erzurum'da katıldığı mitingde düzenlenen taşlı saldırı ile ilgili görülen dava, 12 Şubat tarihine ertelendi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pençe-Kilit harekatı bölgesinde şehit düşen 12 asker için milli yas ilan edilmesi çağrısında bulundu.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cemal Reşit Rey Salonu'nda düzenlenen törende, İstanbul için önümüzdeki 5 yıllık programını ve vaatlerini açıkladı.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maraş Katliamı'nın yıl dönümü dolayısıyla, sosyal medya hesabından bir anma mesajı paylaştı.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'de bir araya gelen CHP Lideri Özgür Özel, "İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum" dedi.