Döviz kuru Haberleri

döviz kuru haberleri ve güncel döviz kuru gelişmeleri, döviz kuru ile ilgili tüm video, döviz kuru fotoğrafları ve döviz kuru haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Artışı bir türlü engellenemeyen döviz kurunda Dolar, tarihi seviyeyi aştı. Euro 33 TL'nin Dolar ise 30 TL'nin üzerine çıktı.

Ekonomi

Dolar/TL bu sabah 08.45'te 29.97 seviyesinde işlem görerek rekor tazelerken, TL, Eylül başından bu yana devam eden günlük sınırlı değer...

Ekonomi

2023 yılında rekor üstüne rekor kıran dolar, psikolojik sınır olan 30 liraya dayandı. ABD doları, yeni haftaya da rekorla başladı.

Ekonomi

2024 yılına yükselişlerle başlayan dolar kuru yükselişini sürdürüyor. Güne hızlı başlayan dolar, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Ekonomi

Türk Lirası, dolar karşısındaki kaybını bugün de sürdürürken, Dolar/TL bu sabah 29,53 seviyesine ulaşarak yeni rekorunu kaydetti.

Ekonomi

Döviz kuruyla ilgili konuşan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar için korkutucu bir rakam verdi. Memiş, "Dolar 45’den...

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM'de yaptığı konuşmada, Kur Korumalı Mevduatı cazip kılan vergi düzenlemelerini gözden geçireceklerini söyledi.

Ekonomi

Dolar/TL, bu haftaya 29 civarında başladıktan sonra gün içinde yüzde 0,30 artışla 29,07'ye ulaşarak yeni rekorunu kaydetti.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Aralık ayına ilişkin dolar ve enflasyon beklentisini açıkladı. Dolar ve enflasyon beklentisinde düşüş gözlemlendi.

Ekonomi

Döviz kurunda büyük hareketlilik. Haftanın ilk iş gününde saatleri 10.44'ü gösterdiğinde dolar tüm zamanların rekorunu kırarak, 29 TL'ye yükseldi.

Ekonomi

ABD'li dev yatırım bankası Citi'nin, Türkiye ekonomisine yönelik yeni raporunda, doların 40 liraya çıkacağı tarih net olarak verilirken, yatırımcılar uyarıldı.

Ekonomi

ABD’li dev yatırım bankası Goldman Sachs, 2024 yılı sonunda 40,7 lira olacağını öngörüyor. Ekonomist Barış Soydan, konuyla ilgili bir paylaşım...