Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

DEM Parti tarafından düzenlenen Diyarbakır'daki Gençlik Meclisi 1. Olağan Kongresine soruşturma açıldı.

Yerel

Diyarbakır'da bir okulda Yerli Malı Haftası etkinliğinde 30’un üzerinde öğrenci, yiyeceklerden zehirlendi. Öğrenciler, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Yerel

Diyarbakır'da inşaat işçilerini taşıyan minibüsün kontrolden çıkarak tarlaya uçması sonucu 2’si ağır 15 kişi yaralandı.

Yerel

Diyarbakır'da tamir için oto tamir dükkanına bırakılan otomobil, motor kısmından alev alarak yandı. İtfaiye ekiplerinin yarım saatte söndürdüğü otomobil kullanılamaz...

Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Diyarbakır'da kayyım belediyesinin aldığı Şeyh Said kararının iptali için mahkemeye başvurdu.

Yerel

Diyarbakır-Çınar karayolu ilçe girişinde yolcu minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu gerçekleşen kazada, 16 kişi yaralandı.

Genel

Diyarbakır'da jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 427 kilogram esrar ile mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Gündem

Diyarbakır’da yapılacak bir bulvara verilmek istenen ‘Şeyh Said Bulvarı’ ismine sosyal medya hesabından destek verdiği gerekçesiyle hakkında disiplin süreci başlatılan...

Yerel

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Mevlana Halit Mahallesi'ndeki 8 katlı bina, kontrollü yıkım sırasında, yanındaki evin üzerine çöktü.

Yerel

Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç yapan 25 şüpheli, eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Albüm’ operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı.

Yerel

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, evindeyken vurularak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Medine Polat’ın (41), karşısındaki apartman dairesindeki A.A.’nın (16) oynarken ateşlediği tabancadan...

Yerel

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alıp tahliye edilen Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki 8 katlı bina, yıkım işlemleri sırasında çöktü.