Dilruba Kayserilioğlu Haberleri

Dilruba Kayserilioğlu haberleri ve güncel Dilruba Kayserilioğlu gelişmeleri, Dilruba Kayserilioğlu ile ilgili tüm video, Dilruba Kayserilioğlu fotoğrafları ve Dilruba Kayserilioğlu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Sokak röportajında ifadeleri nedeniyle tutuklanan ve serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu yaptığı açıklamada, özür dilemeyeceğini belirtti.

Gündem

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, sokak röportajındaki sözleri nedeniyle “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası alan...

Gündem

Bir sokak röportajında Instagram'a erişim engeli getirilmesine ilişkin kullandığı ifadeler nedeniyle yargılanan Dilruba Kayserilioğlu, duruşma sonrasında yaptığı açıklamada, “Hiçbir zaman...

Gündem

18 tutuklu kaldıktan sonra sonra tahliye edilen ve bugün hakim karşısına çıkan Dilruba Kayserilioğlu'na 7.5 ay hapis cezası verildi.

Gündem

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu'nun Özgür Özel tarafından protokolde ağırlanmasına tepki gösterdi.

Gündem

AK Partili Özlem Zengin, 18 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu’nun "hiç pişman değilim" sözlerini değerlendirdi.

Gündem

Sokak röportajındaki sözleri gerekçe gösterilerek tutuklu bulunan Dilruba Kayserilioğlu, kimseye haber verilmeden sessizce tahliye edildi.

Gündem

CHP Lideri Özgür Özel, bir sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu’nu yarın Aliağa Cezaevi’nde ziyaret edecek.

Gündem

İYİ Parti Milli Güvenlik ve Göç Politikaları Başkanı Cenk Özatıcı, sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu'nu ziyaret etti.