Cumhur İttifakı Haberleri

Cumhur İttifakı haberleri ve güncel Cumhur İttifakı gelişmeleri, Cumhur İttifakı ile ilgili tüm video, Cumhur İttifakı fotoğrafları ve Cumhur İttifakı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul il divanında, AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, partililerce ıslıklanıp yuhalandı.

Gündem

Cumhur İttifakı ortağı MHP, Elazığ, Isparta ve Kars ile birlikte 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarının belli olduğunu açıkladı.

Gündem

Cumhur İttifakı dışındaki partileri hedef gösteren BBP lideri Destici, çözüm süreci sırasında 2012'de attığı “Özerkliği kabul edebiliriz” paylaşımı tepkiler çığ...

Gündem

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı ve AK Parti iktidarından yerel seçimlerde Sivas'ın kendilerine bırakılmasını istedi.

Gündem

Cumhur İttifakı HÜDA PAR, 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yapılıp yapılmayacağına ve kimi destekleyeceğine ilişkin kararını açıkladı.

Gündem

Cumhur İttifak’ın ortağı Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, yeni asgari ücrete ve AK Parti’ye tepki göstererek “Verilen sözler...

Gündem

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen BBP lideri Mustafa Destici, "Ya bu karar altında imzası olanlar gidecek ya da AYM'nin...

Gündem

Cumhur İttifakı'nda AK Parti ve MHP arasında yapılan mutabakata göre, İstanbul'da AK Parti, Silivri ve Beşiktaş'ta MHP'nin adayına destek verecek.

Gündem

Macaristan dönüşü konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fikri iktidarlarını kuracaklarını belirterek, “Fikir alanı da sanat alanı da ilim de uçsuz bir deniz”...

Gündem

AK Parti’nin İBB’yi kazanması durumunda, Yeniden Refah Partisi’nin İGDAŞ ve Kent Lokantaları gibi İBB iştiraklerini istediği iddia edildi.

Gündem

'Ortak aday' parolasıyla seçime girecek Cumhur İttifakı'nda Adana'nın AK Parti'ye bırakılacağı kesinleşirken, Muğla'da ise MHP'li adayın destekleneceği öğrenildi.

Gündem

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, katıldığı televizyon programında tarihi şehrin AK Partili belediye başkanlarına sert sözlerle yüklendi.