Cinayet Haberleri

cinayet haberleri ve güncel cinayet gelişmeleri, cinayet ile ilgili tüm video, cinayet fotoğrafları ve cinayet haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İzmir'in Bornova ilçesinde öz oğlu tarafından öldürülen 43 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Katil zanlısının ifadesinde ise şok detaylar ortaya çıktı.

Yerel

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde 24 yaşındaki genç kız, annesinin gözleri önünde tartıştığı sevgilisi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Yerel

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir restoranın önünde tartıştığı komşusunu bıçaklayarak öldüren Furkan Tokgöz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Serkan Güngör isimli vatandaş, restoranın önünde tartıştığı mahallelisi Furkan Tokgöz tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Yerel

Gaziantep'teki iş yerinde arkadaşı tarafından göğsünden bıçaklanan Kerim Serttaş, hayatını kaybetti.

Yerel

Aksaray’da tüfekle husumetlisi Kaan Karacaoğlu’nu tüfekle öldüren, Onur Kandemir'i de yaralayan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

Bodrum'da Rus paralı asker Andrej Kuslevic tarafından katledilen Rus anne ve kızının cenazeleri, maddi sıkıntılar nedeniyle 7 gündür teslim alınamadı.

Yerel

Mardin Kızıltepe'de kayıp olarak aranırken evinde ölü bulunan 18 yaşındaki Mehmet Çakır'ın, silahla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yerel

Çanakkale'de parkta oturduğu sırada eşi Emre Kürşat'ın husumetli olduğu kişiler tarafından katledilen 2 çocuk annesi İpek Kürşat davasında karar çıktı.

Yerel

Denizli'nin Çameli ilçesinde yaşayan Mehmet Deniz, miras yüzünden çıkan kavgada, akrabalarının taş ve sopalı saldırısında hayatını kaybetti.

Yerel

Hatay'ın Antakya ilçesindeki Kıyamder Konteyner Kent’te bir şahıs, tartıştığı eşini ağır yaraladı, kayınbiraderini ise öldürdü

Yerel

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir şahıs, evde çıkan kavgada Afganistan uyruklu arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.