Cinayet Haberleri

cinayet haberleri ve güncel cinayet gelişmeleri, cinayet ile ilgili tüm video, cinayet fotoğrafları ve cinayet haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Niğde’de, husumetli olduğu akrabalarını kahvehanede öldürdükten sonra evinde öldürülen Ramazan Gök'ün katilleri tutuklandı.

Gündem

Geride bıraktığımız 2023 yılında 315 kadın erkekler tarafından öldürülürken, ölümlerin 248'i şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçti.

Gündem

Motokurye Yunus Emre Göçer'i öldüren Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun, daha önce yine İstanbul Ataşehir’de trafikte bir kadını sıkıştırdığı ortaya çıktı.

Yerel

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde bir şahıs, kızına mesaj attığını iddia ettiği Fikret Şahinal’ı yaraladı, kuzeni Volkan Şahinal’ı ise öldürdü.

Yerel

Siirt'te 1 kişinin öldürüldüğü olay ile PKK/KCK ve YPG/YDG-H üyeliğinden 3 yıldır aranan terör örgütü üyesi, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yerel

Çorum merkezde tartıştığı arkadaşını üç yerinden bıçaklayarak öldüren imamın alkollü olduğu ortaya çıktı.

Yerel

Mersin'in Mut ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Ali Yaşlı ismindeki genç, arkadaşı tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Yerel

Düzce'de, kaldırımda başından vurulmuş yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Resul Kaplan'ın, cinayete kurban gittiği anlaşıldı.

Yerel

Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı kişiyi bulamayan Emre Kiremitçi, borçlusunun en yakın arkadaşı olan Mustafa Kılıçaslan'ı öldürdü.

Yerel

Adıyaman'da 16 yaşındaki Abdullah El Hamud’u 13 yerinden bıçaklayarak öldüren İsmail Mustafa Akkı isimli şahıs, olay yerinde ölü numarası yaptı.

Yerel

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bir kafede 2 müşteri arasında başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi tabancayla vurularak öldürüldü.

Yerel

Adana Kozan'da cansız bedeni bulunan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'nun arkadaşı, katıldığı canlı yayında cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.