Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

CHP lideri Özgür Özel'in, Ankara’da eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceği öğrenildi.

Gündem

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin, CHP lideri Özgür Özel'le de bir araya geleceği öne sürüldü.

Gündem

Yerel seçimler kapsamında Ankara'da bulunan 5 belediye için CHP'den 47 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Gündem

İYİ Parti lideri Akşener'in grup toplantısında okuduğu şiirde ABB Başkanı Mansur Yavaş'a gönderme yaptığı öne sürülmüştü. İYİ Parti'den açıklama geldi.

Gündem

İhraç edildiği CHP'ye geri dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye binasında basın toplantısı düzenleyerek İYİ Parti'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem

Türk futbolunun efsanelerinden Mustafa Denizli’nin kızı Lâl Denizli, CHP Urla’dan belediye başkan aday adayı oldu.

Gündem

CHP eski Milletvekili Ali Şeker, Şanlıurfa'da seçim sırasında yaşanan usulsüzlük ve linç girişimiyle ilgili olarak savcılığın 'kovuşturmaya yer yok' kararı...

Gündem

CHP’de yerel seçimler için aday adaylığı başvuru sayısı rekor kırdı. Toplam 14 bin 973 kişi aday adaylığı için partiye başvurdu.

Gündem

Yerel seçimlerde CHP ile ittifakı reddettiğini açıklayan İYİ Parti'de İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı kararlarının kesin olduğunu açıkladı.

Gündem

Geçmişte Kültür Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı görevinde bulunan Fikri Sağlar, CHP Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına aday adayı oldu.

Gündem

Tuzla’nın Orhanlı beldesinin eski Belediye Başkanı Cemil Ekşi, çocuklara dağıtmak üzere kırtasiye malzemesi alımında usulsüzlük iddiasıyla yargılandığı davada 8 yıl...

Gündem

CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, CHP İl Başkanlığı’na dosyasını teslim etti.