Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Cemil Tugay'ın belirlenmesinin ardından, mevcut başkan Tunç Soyer'den ilk açıklama geldi.

Gündem

Yerel seçimlerde CHP'nin İzmir adayı olarak açıklanan Cemil Tugay kararın ardından ilk kez açıklamada bulundu.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Cemil Tugay'ı aday gösterme kararıyla ilgili "Birçok dengeyi gözettik" dedi.

Gündem

Malatya'nın Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ, partisi CHP'den istifa etti.

Gündem

CHP Parti Meclisi kararıyla, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay belirlendi.

Gündem

CHP'nin Çeşme Belediye Başkan Adayı olarak, ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli uygun görüldü. 

Gündem

31 Mart seçimleri için aday belirleme çalışmalarını sürdüren CHP'de, İzmir'in Buca ilçesinin Belediye Başkan Adayı belli oldu.

Gündem

İzmir'in Karşıyaka ilçesi için belirlenen Belediye Başkan Adayı Yıldız Ünsal, parti teşkilatını karıştırdı. Partililer Ünsal'ı hiç tanımadıklarını söyleyerek yoğun tepki...

Gündem

CHP, yerel seçimler için YSK Başkanlığı tarafından yapılan kura çekiminde AK Parti'nin oy pusulasında 1. sırada yer almasına ilişkin itirazda...

Gündem

Aday belirleme çalışmalarını sürdüren CHP'de, İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Belediye Başkan Adayı, Yıldız Ünsal olarak belirlendi. 

Gündem

Aday belirleme çalışmalarına tam gaz devam eden CHP'de, İzmir'in Karabağlar ilçesi için aday göstereceği isim, Helin Kınay oldu.

Gündem

CHP’nin İzmir adayını belirlemek üzere partinin üst karar organları bugün toplanacak. İzmir'in 28 ilçesinin adayları belli olurken, büyükşehir adayı üzerinde...