Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerin şehit olmasının ardından toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) bir bildiri yayınladı.

Gündem

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit düşmesinin ardından, CHP lideri Özgür Özel’in çağrısıyla MYK olağanüstü toplandı.

Gündem

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gündem

CHP’li Erkan Çakır, Ekrem İmamoğlu ile birlikte Kılıçdaroğlu'na kumpas kurduklarını ve kumpası İBB Medya A.Ş'nin başında bulunan Murat Ongun'un yönettiğini...

Gündem

Partisinin aday gösterme stratejisini eleştiren CHP'li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan istifa ettiğini duyurdu.

Gündem

CHP, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yeniden aday gösterilmesine ilişkin gelen tepkilere yanıt verdi.

Gündem

Tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun CHP'den Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olacağı öne sürüldü.

Gündem

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Can Atalay için olağanüstü toplantı çağrılarının Meclis'ten ret yanıtı aldığını duyurdu.

Gündem

CHP, cezaevinde tutuklu bulunan TİP Milletvekili Can Atalay için TBMM'ye 9 Ocak Salı günü olağanüstü toplanılması için başvuru yaptı.

Gündem

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı lansmanı Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu...

Gündem

CHP lideri Özgür Özel, Yargıtay'ın Can Atalay kararına tepki göstererek, tüm siyasi partilere çağrıda bulunarak 14 Ocak'ta düzenlenecek büyük mitinge...

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Parti Meclisi (PM) Toplantısı’nda Can Atalay'la ilgili açıklamalarda bulundu.