Çanakkale Haberleri

Çanakkale haberleri ve güncel Çanakkale gelişmeleri, Çanakkale ile ilgili tüm video, Çanakkale fotoğrafları ve Çanakkale haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Türkiye genelinde 37 ilde suç örgütlerine yönelik yapılan Kafes-18 Operasyonu'nun Çanakkale ayağında 4 şüpheli gözaltına alındı.

Çevre

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında yarınki bazı seferler olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yerel

Çanakkale merkez ve 3 ilçesinde, suç çetesine yönelik düzenlenen 'hijyen' operasyonunda, çete üyesi 10 kişi tutuklandı.

Çevre

Çanakkale’nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Çevre

Çanakkale'de 7 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen porsuk, Doğa Koruma ve Milli Parklar Çanakkale Şube Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Yerel

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde art arda meydana gelen 2 depremin ardından, İstanbul, Bursa, Çanakkale, İzmir’de vatandaşlar sokağa çıktı.

Çevre

Çanakkale'de, Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Gökçeada ilçesine bugün yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Genel

Çanakkale'de parkta oturduğu sırada eşi Emre Kürşat'ın husumetlileri tarafından öldürülen İpek Kürşat davasında 4 kişiye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Gündem

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yerel

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde etkili olan sağanak yağış yüzünden 4 evi su bastı, çilek tarlaları zarar gördü.

Yerel

Mehdi olduğunu iddia eden Mustafa Çabuk ve müridleri, Çanakkale'de kaçak kazı yaparken yakalandı. Çabuk, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde...