Can Atalay Haberleri

Can Atalay haberleri ve güncel Can Atalay gelişmeleri, Can Atalay ile ilgili tüm video, Can Atalay fotoğrafları ve Can Atalay haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Milletvekilliği düşürülen TİP'li Can Atalay, TBMM'de konuşma yapacak olan Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'a cezaevinden mesaj gönderdi.

Gündem

AK Parti, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un çağrısıyla 16 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü toplantıya katılma kararı aldığı öğrenildi.

Gündem

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anayasa Mahkemesi'nin tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay kararı sonrası, Cuma günü toplanıyor.

Gündem

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Can Atalay'ın tahliye talebiyle ilgili yaptığı başvuruya, AYM'nin kararının kendilerini değil TBMM'yi bağladığı yanıtını verdi.

Gündem

MHP, muhalefet partilerinin Can Atalay için TBMM’ye olağanüstü toplantı çağrısıyla ilgili “Her ne kadar TBMM Başkanlığı toplantı çağrısına henüz cevap...

Gündem

CHP, TİP, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti ve EMEP ortak dilekçe vererek, TBMM'yi 16 Ağustos Cuma günü,...

Gündem

Gezi tutuklusu Can Atalay, Silivri Cezaevi’nden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a faks göndererek Anayasa Mahkemesi’nin kararı doğrultusunda özlük haklarının iadesi ve...

Gündem

Milletvekilliği düşürülen tutuklu Can Atalay'da yeni açıklama geldi. Atalay "AYM'nin hak ihlalleri sonucu tahliye edilmemi bekliyorum" dedi.

Gündem

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) gerekçeli kararının ardından Can Atalay'ın avukatları, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne tahliye için başvuru yaptı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, AYM'nin Can Atalay kararına tepki gösterdi.

Gündem

Anayasa Mahkemesi’nin TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın TBMM Genel Kurulu'nda Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin kararı okunarak milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin kararının...

Gündem

Türkiye İşçi Partisi, Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde olduğunun tespit edilmesi için AYM'ye başvurdu.