Bursa Haberleri

Bursa haberleri ve güncel Bursa gelişmeleri, Bursa ile ilgili tüm video, Bursa fotoğrafları ve Bursa haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Bursa'da Şahinkul fabrikasında Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine fabrikaya grev kararı asıldı.

Yerel

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki Züftü Şirin, eski eşine nafaka ödemeyi unuttuğu için tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki 5.1 şiddetindeki depremden sonra, Kandilli Rasathanesi'nden konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Konu hakkında konuşan Prof....

Yerel

Bursa'da, hava almak için çıktığı evinin balkonunun çökmesi sonucu yere çakılarak yaşamını yitiren Muzaffer Gümüş, Rize'de toprağa verildi.

Gündem

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden saniyeler önce, Android kullanıcılarına Google'den deprem uyarısı gönderildi.

Gündem

Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde art arda meydana gelen 2 depremin ardından, İstanbul, Bursa, Çanakkale, İzmir’de vatandaşlar sokağa çıktı.

Gündem

AFAD verilerine göre Gemlik'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul'da da hissedildi

Yerel

Bursa'nın Gürsu ilçesinde karşıdan karşıya geçen Esra Uzun'a çarpıp ölümüne neden olan sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yerel

Bursa'da değerlendirmesi için verdiği parayı, arkadaşının kripto borsasında kaybetmesi nedeniyle cinnet getiren şahıs, arkadaşına demirle saldırdı.

Yerel

Hırsızlık için Bursa'da buluşan 'Cumartesi Çetesi' üyesi 5 kişi yakalandı. Şüphelilerden 4'ü tutuklandı, 1'inin işlemleri ise sürüyor.

Yerel

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Yusuf Ş.'nin kontrolünden çıkan kamyon, aynı yönde ilerleyen TIR'a çarpıp devrildi. Hakkında 'uyuşturucu kullanma ve bulundurma' suçundan...

Eğitim

Olumsuz hava koşulları yurt genelinde etkisini sürdürürken, Bursa'nın Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerinde fırtına nedeniyle eğitime bir gün...