Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig 2. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor'un karşılaşacağı mücadelenin VAR hakemi Onur Özütoprak oldu.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Francisco Montero ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabı üzerinden resmen açıkladı

Spor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni sezon değerlendirmesi yaptı. Hasan Arat, Siyah-Beyazlı taraftarlara yeni transferler yapacağı sözünü verdi.

Spor

Galatasaray-Beşiktaş süper kupa finalinin ardından soyunma odasında yaşandığı iddia edilen olayın ardından Keram Aktürkoğlu isyan etti.

Spor

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş ile Trabzonspor'un play-off turunda karşılaşması olası rakipleri yapılan kura çekimi ile belirlendi.

Spor

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 mağlup eden Beşiktaş'ta 2 gol atan Immobile'ye İtalyan basınından övgüler yağdı.

Spor

Süper Kupa'da ezeli rakibi Beşiktaş'a 5-0'lık skorla kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, mağlubiyetin birinci sorumlusu olarak kendini gösterdi.

Spor

Beşiktaş, Süper Kupa finalinde karşılaştığı Galatasaray'ı 5-0 gibi ezici bir skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

Spor

Siyah beyazlı takımda Başkan Hasan Arat, Emirhan Topçu transferinin nihayete erdiğini belirterek kısa süre içerisinde lisansının çıkarılacağını açıkladı.

Spor

Sarı kırmızılı takımın Kopenhag'dan transfer ettiği Elias Jelert'in ağrılarının olduğu ve Beşiktaş karşısında riske edilmeyeceği belirtildi.

Spor

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'tan Onur Bulut'la ilgilendiklerini ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Gümüşdağ, "Beşiktaş'la görüşüyoruz. Zannediyorum yakın zamanda Beşiktaş...

Spor

Transfer çalışmalarını son hızla sürdüren Beşiktaş, kadroda düşünmediği futbolcuları Ante Rebic ve Ajdin Hasic'in sözleşmesini feshetti.