Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Siyah beyazlık kulüpten yapılan açıklamada, Eric Bailly ile karşılıklı olarak sözleşmesinin feshedildiği duyuruldu.

Spor

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın, Adana Demirsporlu Yusuf Sarı için yaptığı transfer yorumunun ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan yanıt geldi.

Spor

Beşiktaş Kulübü Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, önceliklerinin Türkiye Kupası olduğunu söyledi.

Spor

Adı Beşiktaş ile anılan Alman çalıştırıcı Andre Breitenreiter, "Beşiktaş heyecan verici bir kulüp ve teknik direktör adaylarından olmak gururlandırdı" dedi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Hatayspor'a konuk olan Beşiktaş, karşılaşmadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.

Spor

Rıza Çalımbay ile yolları ayıran Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın İtalyan teknik direktör Filippo Inzaghi'yi hoca adayları arasına eklediği iddialar arasında.

Spor

beIN Sports Türkiye'den Gürler Akgün'ün aktardığı bilgiye göre Beşiktaş, Adana Demirspor'daki yükselişiyle dikkatleri üzerine çeken Yusuf Sarı'ya 2.5 milyon euroluk...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında pazartesi günü deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu.

Spor

Adı Beşiktaş ile anılan Ole Gunnar Solskjaer, siyah beyazlı kulüp ile ilgili kararını henüz vermediğini belirtti.

Spor

Beşiktaş Kulübü'nün yeni Başkanı Hasan Arat, Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarlar, Anıtkabir'de Ulu Önder Atatürk'ü ziyaret etti.

Spor

Beşiktaş, Alanyaspor yenilgisinin ardından alınan kararla, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolları ayırdı.

Spor

Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor'u ağırlayan Beşiktaş, öne geçtiği karşılaşmayı 3-1 kaybetti.