Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano ile oynayacağı maçta 7 futbolcunun kadroda olmayacağını açıkladı.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan oyunculardan Rachid Ghezzal, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Spor

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada "performans düşüklüğü" ve "takım içindeki uyum" vurgusu yapılarak 5 kişinin kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Spor

Beşiktaş yönetiminin devre arasında Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar'la ilgili durum değerlendirmesi yapacağı öne sürüldü.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Sezon başından beri ortaya koyduğumuz bir oyun felsefemiz var. Bugün Beşiktaş’a karşı bunu nasıl sergileyebiliriz...

Spor

Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a konuk olan Fenerbahçe zorlu mücadeleden 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Spor

Google'ın yeni yapay zekası Bard, bugün oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini kimin kazanacağını cevapladı.

Spor

Süper Lig'in 15. haftasında bu akşam Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçının, VAR hakemi belli oldu.

Spor

Fenerbahçe derbisini izlemek için Türkiye'ye gelen Quaresma, teklif gelmesi halinde futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini açıkladı.

Spor

Beşiktaş'ta yeni yönetimin göreve gelmesiyle Medya ve İletişim Grubu Koordinatörü görevine Okay Karacan'ın getirildiğini duyurdu.

Spor

Süper Lig'in 15'inci haftasında yarın Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, derbi öncesinde futbolculara uyarılarda bulundu.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbinin biletleri, satışa sunulur sunulmaz tükendi.