Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Sarı lacivertli takımın Sırp yıldızı Dusan Tadic, Beşiktaş ile oynanacak derbi karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 9 Aralık Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta 4 futbolcu derbide forma giyemeyecek

Spor

Süper Lig'in 15. haftasının sonucu en merak edilen karşılaşması olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde deplasman seyirci yasağının kaldırıldığı açıklandı.

Gündem

Beşiktaş Emlakjet, Darüşşafaka'dan Amerikalı oyun kurucu Kyle Allman'ı transfer ettiğini duyurdu.

Spor

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadı'ndaki törenle mazbatasını aldı.

Spor

Beşiktaş, 35. başkanını seçmek için Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gitti. Genel kurulda Hasan Arat ve Serdal Adalı başkanlık için yarıştı.

Gündem

Büyükdere Caddesi'nde bulunan 11 katlı binada iş makinesi ile yıkılırken çökme meydana geldi. 3 araç hasar gördü.

Spor

Beşiktaş Kulübü'nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adaylarından Serdal Adalı, oy kullanma işlemi öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor

Beşiktaş'ta başkan adayı Hasan Arat, olağanüstü seçimli genel kuruldaki oy verme işlemi öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor

Beşiktaş kulübü, yeni başkanını seçmek için bugün sandığa gidecek. Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın yarışacağı olağanüstü seçimli genel kurul saat...

Spor

Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Ankaragücü - Beşiktaş karşılaşmasında siyah-beyazlı takımın taraftarları deplasman tribününde yer alabilecek.

Spor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 5. haftasında yarın sahasında Belçika ekibi Club Brugge ile karşılaşacak.