Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Aboubakar'ın ileri vadeli ödemelerini istediği ve bu yüzden oynamadığı iddiaları yalanlandı.

Spor

Beşiktaş'ta istenilen sonuçların alınamaması sonucu istifa eden Burak Yılmaz, A Milli Takım Teknik Direktörü Montella'nın yardımcısı olacak.

Spor

Beşiktaş'ın Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemeyen Beşiktaşlı Rachid Ghezzal açıklama yaptı.

Spor

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Beşiktaş Başkanlığı için aday olmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Spor

Beşiktaş, Başakşehir FK karşılaşmasında sakatlanan Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov’un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptandığını açıkladı.

Spor

Beşiktaş’ın Kazak futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov, Başakşehirli Opoku ile girdiği ikili mücadele sonrasında oyuna devam edemedi.

Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'ta düzenlenen Körfez İşbirliği Konseyi-Türkiye Ekonomi Forumu açılış toplantısına katıldı.

Spor

Süper Lig'in 12. haftasında bugün oynanacak olan Adana Demirspor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Başakşehir maçlarının VAR hakemleri belli oldu.

Spor

Serdal Adalı düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş'ta başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Spor

Süper Lig'in 12. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, Milto Rashica'nın milli maç sebebiyle forma giyemeyeceği açıklandı.

Spor

Siyah beyazlı takımda Burak Yılmaz'ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay getirildi.

Spor

Beşiktaş, Şenol Güneş ile başlayıp Burak Yılmaz ile devam eden kötü gidişata tecrübeli teknikdirektör Rıza Çalımbay ile dur demeye çalışacağı...