Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde dün akşam Bodo/Glimt'e kendi sahasında 2-1 yenilen Beşiktaş'ta, teknik sorumlu Burak Yılmaz, görevinden istifa etti.

Gündem

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, spor dünyası duygusal mesajlarla andı.

Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde, sahasında Bodo Glimt'i ağırlayan Beşiktaş sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Spor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, olağanüstü seçimde aday olmayacağını açıkladı. Çebi, “Camianın huzura olduğunu ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya...

Spor

Antalyaspor deplasmanından mağlubiyetle ayrılan siyah beyazlı takımda teknik sorumlu Burak Yılmaz'la yola devam etme kararı alındığı öne sürüldü.

Spor

Antalyaspor karşılaşmasında Tayfur Bingöl ile tartışmasının ardından teknik direktör Burak Yılmaz tarafından oyundan alınan Eric Bailly'nin geleceği belli oldu.

Spor

Beşiktaş kulübü, Antalyaspor maçının devre arasında sosyal medyadan Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tepki gösterdi.

Spor

Antalyaspor, konuk ettiği Beşiktaş'ı 1-0 geriden gelip 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlıların bu sezonki kötü gidişi sürdü.

Gündem

İstanbul Sarıyer ilçesinde ortalama konut kirası 43.700 liraya ulaştı. Sarıyer, kentte kiraların en yüksek olduğu ilçe unvanını kazanırken onu Beşiktaş...

Spor

Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Amartey, Colley, Masuaku, Ghezzal ve Aboubakar kamp kadrosunda yer almadı.

Spor

Siyah beyazlı kulüp, altyapısından yetiştirdiği Yakup Arda Kılıç ile 3 yıllık profesyonel kontrat imzalandığını açıkladı.