Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki çarşıda küçücük bir dükkan için 1.5 milyon dolar istenmesi tartışmalara yol açtı.

Spor

Beşiktaş, Adana Demirspor'la yollarını ayıran Jonas Svenson'u kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor

Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında Çaykur Rizespor'a konuk olan Beşiktaş, karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Spor

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, yardımcıları ile birlikte resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geldi.

Spor

Beşiktaş, 24 yaşındaki Kamerunlu orta saha Jean Onana’yı sezon sonuna kadar Marsilya’ya satın alma opsiyonu ile kiralandığını açıkladı.

Spor

Ara transferde kadrosunu güçlendirip ligin ikinici yarısına iddialı girmek isteyen Beşiktaş, Norveçli sağ bek Jonas Svensson ile 1+1,5 yıllık sözleşme...

Spor

Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşan Beşiktaş, mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

Yerel

Beşiktaş'ta, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, şoförün kontrolünden çıkarak yanlamasına kayan İETT otobüsü, karşı yönden gelen panelvana çarptı.

Spor

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy’un sözleşmesinin 2028’e kadar uzatıldığını açıkladı.

Spor

Sezonun ikinci yarısı için takviye arayışında olan Beşiktaş, Sevilla'da forma giyen İspanyol futbolcu Oliver Torres ile ilgileniyor.

Spor

Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına devam eden Beşiktaş’ta 2 isim ön plana çıktı.

Spor

Siyah beyazlı takımda karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Eric Bailly, İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.