Antalya Haberleri

Antalya haberleri ve güncel Antalya gelişmeleri, Antalya ile ilgili tüm video, Antalya fotoğrafları ve Antalya haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Antalya Kepez'de Yılmaz Gündüz adındaki cani koca, 3 çocuğunun annesi Burcu Gezersoy'u 17 yerinden bıçaklayıp katletti.

Yerel

Antalya'da kalfalık eğitimi sırasında, meydana gelen parlamada vücudunun yüzde 80'i yanan lise öğrencisi Beyzanur, sorumluların cezalandırılmasını istiyor.

Gündem

Antalya Demre'de MHP yönetimi toplu olarak istifa etti. İlçe başkanı Mustafa Başkaya, ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu olarak istifa ettiklerini...

Yerel

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki bir ilkokulda öğrencileri karanlık odaya kapattığı iddia edilen spor eğitmeni, velilerden gelen tepkiler sonrası görevden alındı.

Gündem

Antalya'nın Kemer ilçesinde İYİ Parti'den belediye başkan adaylığı açıklanmayan eski Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, seçim ofisinde Genel Başkan Meral...

Gündem

Alanya'daki Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi’nin yurdunda kalan depremzede iki kardeşin eşcinsel iddiasıyla yurttan atılmasının ardından Antalya Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.

Yerel

Antalya'nın Kemer ilçesinde doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra 7 gündür kendisinden haber alınamayan Rus kadın turist için arama çalışmaları başlatıldı.

Gündem

Yandaş Cem Küçük, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanabileceğini öne sürdü.

Ekonomi

Kentsel dönüşüm kapsamında verilen kira desteği tutarları artırıldı. Buna göre ödemeler, İstanbul'da 2 bin lira, Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir’de...

Yerel

Antalya'da yalnız yaşayan Salih Ç.’nin (37), balkonda vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanmış cesedi bulundu. Polis, intihar ihtimali üzerinde duruyor.

Yerel

Almanya'dan Antalya'ya tatile gelen Günaydın Balcı, kullandığı ATV'nin 15 metreden yuvarlanması sonucu yaşamını yitirdi.

Yerel

Durakta otobüs beklerken otomobilin çarptığı Fatma Keser ile eşi Hüseyin Keser yaşamını yitirdi, 1 kişi ise yaralandı.