Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, kamuoyuna yansıyan seçim anketlerinin hiçbirinin doğru olmadığını iddia etti.

Gündem

Çılgın projelerinin olmadığını söyleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, “En büyük projem insanları yeniden üretmeye teşvik etmek” dedi.

Gündem

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı Turgut Altınok, yayımlanan anketlere tepki göstererek gerçekliğinin olmadığını belirtti.

Gündem

CHP'nin ABB adayı mevcut başkan Mansur Yavaş, ilk seçim bürosunu AK Parti'nin adayı Turgut Altınok'un Belediye Başkanı olduğu Keçiören'de açıyor. 

Ekonomi

Artık hayatımızın alışılmış durumu haline gelen zam yağmurundan, Ankara'daki taksi ücretleri de nasibini aldı. Başkentte taksi ücretlerine yüzde 30 zam...

Gündem

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok, adaylığının kesinleşmesini ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Gündem

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Mansur Yavaş'ın karşısına rakip olarak Ankara için Turgut Altınok'u aday göstereceği öğrenildi.

Yerel

Ankara'nın Sincan ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesiyle söndürüldü.

Yerel

Ankara'daki evinde çocuğunu darbedip, ayrı yaşadığı eşini öldürmek üzere Gaziantep'e gitmek için yola çıkan Yavuz S. (30), yakınların ihbarı üzerine...

Gündem

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yerel

Ankara'da, polis ekiplerince tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, 3 bin 730 parça tarihi eser obje ve 63 sikke ele...

Gündem

Tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun CHP'den Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olacağı öne sürüldü.