Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Ankara’nın Mamak ilçesinde kıskançlık krizine giren Mikail Başer isimli şahıs, bu yüzden tartıştığı 4 çocuk annesi eşini tabancayla öldürdü.

Gündem

Gazeteci Kenan Taş, AK Parti'nin Mansur Yavaş'ın karşısına çıkaracağı ismin Ziya Selçuk olduğunu ve bunun Ankara kulislerinde konuşulduğunu açıkladı.

Yerel

Ankara'da emlakçı Yusuf D., pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti.

Yerel

Ankara'nın Altındağ ilçesinde emlakçılık yapan bir şahıs, pompalı tüfekle çevreye ateş açtıktan sonra ofisine kapanıp intihar etti.

Gündem

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı ilçe başkanlarının görevden alındığını açıkladı.

Gündem

Meteoroloji'den alınan verilere göre, tüm yurdu etkisi altına alması beklenen kar ve sağanak yağış, hafta sonu da devam edecek.

Gündem

Ulus Meydanı'nda toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, hükümete 'genel af' çağrısı yaptı. MAYAFED, "Hükümlü, tutuklu ayrımı gözetmeksizin ceza indirimi, sicil...

Yerel

Ankara'da doğal gaz borusundan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yerel

Ankara’da Akköprü Metro İstasyonunda kendisini metronun önüne atan kişi yaralandı.

Gündem

Yerel seçimler yaklaşırken Yargıtay kararı doğrultusunda ismini DEM Parti olarak değiştiren HEDEP, İstanbul ve Ankara için stratejiler netleşmeye başlıyor.

Gündem

Ankara'nın Keçiören ilçesinde çalıştıkları inşaatın 30. katından düşen iki işçi yaşamını yitirdi.

Genel

Ankara'da, boşanma aşamasındaki eşi Mine Nur Ala'yı (25) taksinin içinde boğazını keserek öldüren Emrah Ala (37), 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.