Ak parti Haberleri

ak parti haberleri ve güncel ak parti gelişmeleri, ak parti ile ilgili tüm video, ak parti fotoğrafları ve ak parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti yönetimi, televizyonlara çıkan eski AK Partililerden 'suyu bulandırdıkları' gerekçesiyle oldukça rahatsız durumda.

Gündem

Elazığ’da AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Turan, Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak’ın iki çocuğunun da aralarında bulunduğu 7...

Gündem

AK Parti 2.kez Kızılcahamam'da toplanacak. Toplantıda belediye başkanları ile AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir araya gelecek.

Gündem

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, merkezi yönetimin denetimi altında olan 19 KİT'in, yabancı yatırımcıya sıcak para için satılacağını açıkladı.

Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “müjde” diyerek açıkladığı İstanbul Beykoz Şehir Hastanesi’nin ihalesi, AK Parti yandaşı yakın Kuzu A.Ş.'ye verildi.

Gündem

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sokak hayvanlarının katledilmesine yönelik hazırlanan yasa taslağıyla ilgili açıklamada bulundu.

Gündem

ORC Araştırma Şirketi'nin, Türkiye Genelinde yaptığı 'milletvekili seçimi' ile 'erken seçim' araştırmasının sonuçlarına göre, AK Parti yine ikinci sırada kaldı.

Gündem

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, vize serbestisi ile ilgili soruya Pelikancıları işaret ederek cevap verdi ve "bana darbe yaptılar" dedi.

Gündem

AK Parti'ye ait Menemen Belediyesi, 38 taşınmazın satışı için ihale ilanı yayımladı. Bu satışlar sonucunda belediyenin kasasına 425 milyon lira...

Gündem

Kız öğrencilerin kıyafetleri yüzünden mezuniyet törenine alınmadığı Alaettin Kurt Anadolu Lisesi öğrencilerinin, AK Parti mitinglerine götürüldüğü ortaya çıktı.

Gündem

AK Parti'den Bitlis milletvekili adayı olup seçilemeyen Mehmet Zeki Peker 5 hastane ihalesi aldı. Peker’e verilen son ihale "Akhisar Devlet...

Gündem

CHP'nin kazandığı Beykoz'un Belediye Başkanı Alaattin Köseler, sosyal medya hesabından AK Partili yönetimden kalan borç miktarını açıkladı.