Ak parti Haberleri

ak parti haberleri ve güncel ak parti gelişmeleri, ak parti ile ilgili tüm video, ak parti fotoğrafları ve ak parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Partili belediye başkanlarının Ekrem İmamoğlu'na oy vermesi, Erdoğan'ı küplere bindirdi. Erdoğan, bu isimlerin derhal tespit edilmesi talimatını verdi.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın isimlerden olan Mehmet Metiner, AK Parti'de yaşanan iç tartışmalara ilişkin sert bir paylaşımda bulundu.

Gündem

AK Parti kulislerinde “Artık yeni şeyler söylememiz gerek. Değişimin gecikmesi durumunda oy kaybı artabilir ve çöküş sürecine girilebilir” ifadeleri kullanılıyor.

Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçilen İBB Başkanı İmamoğlu'nun oy oranı iktidarı şaşırtırken, İmamoğlu'nun AK Parti'den de oy aldığı ortaya çıktı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kirişleri kırıktır, temeli kumdandır, devleti sakatlamışlardır. Bu devleti bu hale...

Ekonomi

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında asgari ücretliyi ve emeklileri ilgilendiren kararlar çıktı. Karara göre, asgari ücret ve emekli maaşlarında düzenleme yapılmayacak.

Gündem

AK Parti'de seçim mağlubiyetinin ardından parti yetkililerinin seçim hezimetini istatistik verilerle açıklamasına tepki gösteren eski milletvekilleri ve parti yöneticileri, "Sadece...

Gündem

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Murat Kurum, DEM Parti'nin seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı hakkında konuştu.

Gündem

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, Merkez Bankası eski Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın istifasını, AK Parti içinden kimin istediğini yazdı.

Gündem

Yerel seçimlerde Ankara, İzmir ve İstanbul'da kendi adayını çıkaracağını açıklayan Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan'ın hangi büyükşehirleri istediği ortaya çıktı.

Gündem

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, yerel seçimlere yönelik ittifak kararını duyurdu.

Ekonomi

İstifa eden Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın İstanbul'daki kiraların pahalılığıyla ilgili yaptığı açıklamaların, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdığı iddia edildi.