Ak parti Haberleri

ak parti haberleri ve güncel ak parti gelişmeleri, ak parti ile ilgili tüm video, ak parti fotoğrafları ve ak parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti iktidarının varlıklı kesimi daha da zenginleştirecek bir düzenleme hazırlığında olduğunu kaydetti.

Gündem

Süleymancıların yurt binalarını yıktıran AK Partili Güngören Belediyesi, cemaatin arsasını yeşil alana dönüştürüp bina yapılmasını engelledi.

Gündem

AK Parti yöneticilerine göre, partide MHP ile ittifaktan rahatsız olan bu kişilerin sayısı 10 kişiyi geçmiyor. İddiaya göre Devlet Bahçeli,...

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle ilgili Abdulkadir Selvi'den bomba bir iddia geldi. Selvi, "yeni bir erken seçim çağrısı olmayacağının garantisi...

Gündem

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Cumhur İttifakı'nın "kararlılıkla" devam ettiğini ifade etti.

Gündem

İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu’nun, mevcut İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sunum yaptığı sırada salonu terk ettiği iddia edildi.

Gündem

İYİ Parti Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, partisinden 4 milletvekilinin AK Parti'ye geçeceği iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem

Diyarbakır Bağlar'ın AK Partili eski Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun yolsuzluklarının ortaya çıkarılması konusunda, dijital materyallerin çözümü için Emniyet Müdürlüğü'ne yazı...

Gündem

Erdoğan ile görüşmesi sonrası İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'e yakın bazı milletvekillerinin AK Parti'ye geçeceği iddia edildi.

Gündem

AK Parti'nin ‘etki ajanlığı’ düzenlemesini de içeren ve "9. Yargı Paketi" olarak nitelendirilen kanun teklifini bu hafta TBMM’ye sunması bekleniyor.

Gündem

6 Şubat depremlerinde, AK Partili Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Yunus Kaya’nın inşa edip adını verdiği apartman, 19’u çocuk...

Gündem

Hükümetin hububat alım fiyatlarını eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, durumu, çiftçileri bitirmeye yönelik adım olarak nitelendirdi.