Ak parti Haberleri

ak parti haberleri ve güncel ak parti gelişmeleri, ak parti ile ilgili tüm video, ak parti fotoğrafları ve ak parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, katıldığı televizyon programında tarihi şehrin AK Partili belediye başkanlarına sert sözlerle yüklendi.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yumrukla saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, AK Parti yönetimi tarafından ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Gündem

Kürsüde kalp krizi geçiren Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’in yere düştüğü sırada AK Parti kürsülerinden “Allah’ın gazabı böyle olur işte"...

Gündem

AK Parti, hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü Başkanı ve AK Parti eski milletvekili Faruk Koca'yı disipline sevk etti.

Gündem

AK Parti iktidarı tarafından kalıcı hale getirilen ve büyük eleştirilere neden olan yaz saati uygulamasının kaldırılması için, CHP’li Milletvekilleri tarafından...

Gündem

İslamcı ideolojideki Anadolu Gençlik Derneği’nin gerçekleştirdiği İsrail protestosunda atılan sloganlar, AK Parti cephesini küplere bindirdi.

Gündem

İYİ Parti'den istifa ettikten sonra AK Parti'ye katılan Nebi Hatipoğlu'nun fabrikasına, koruma olarak polis memurlarının tahsis edildiği iddia edildi.

Gündem

Sahipsiz köpeklerin çocuğa saldırarak yaralanmasına ilişkin açıklama yapan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sorumluluğu Bakan Özhaseki'ye attı.

Gündem

Balıkesir'in Susurluk ilçe mezarlığında yeni alan için açılan ihaleyi alan ihaleyi alan yüklenici firma, işi tamamlanmadan ortadan kayboldu.

Gündem

31 Mart yerel seçimleri öncesinde yapılan seçim anketlerinde, İmamoğlu en yakın rakibine 12 puanlık, Mansur Yavaş ise 6 puanlık bir...

Gündem

Cumhur İttifakı'nın çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Erdoğan, bu hafta içinde adaylar konusunda neticeye varacaklarını duyurdu.

Gündem

Seçimlerde en çok merak edilen il olan İstanbul'da, AK Parti'ye İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için 3, 37 ilçe için 248...