Ak parti Haberleri

ak parti haberleri ve güncel ak parti gelişmeleri, ak parti ile ilgili tüm video, ak parti fotoğrafları ve ak parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, kamuoyuna yansıyan seçim anketlerinin hiçbirinin doğru olmadığını iddia etti.

Gündem

Geçmiş dönem AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İYİ Parti’ye katıldı ve belediye başkan adayı oldu.

Gündem

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı Turgut Altınok, yayımlanan anketlere tepki göstererek gerçekliğinin olmadığını belirtti.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da partisinin 37 ilçe için belirlediği belediye başkan adaylarını açıkladı.

Gündem

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu. Aday listesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 14.00'teki toplantıda...

Gündem

Erdoğan'ın Hatay'da aday gösterdiği Mehmet Öntürk'ün, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le fotoğrafı çıktı. Ayrıca Öntürk'ün FETÖ'ye 20 ton ağırlığında demir bağışladığı...

Gündem

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 10 kentin belediye başkanına yeni dönem şansı tanımadı.

Gündem

31 Mart yerel seçimleri için adaylar açıklanmaya devam ederken, AK Parti’nin 48 belediye başkan adayı daha belli oldu.

Gündem

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok, adaylığının kesinleşmesini ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Gündem

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Mansur Yavaş'ın karşısına rakip olarak Ankara için Turgut Altınok'u aday göstereceği öğrenildi.

Gündem

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübü ziyaret eden AK Parti'nin iBB Adayı Murat Kurum'a övgüler yağdırdı.

Gündem

Dar gelirli vatandaş ve emekliler açlık sınırının altında yaşam mücadelesi verirken, 2024'te köşk, konukevi ve saraylara yine milyonlarca lira aktarılacak.