Ak parti Haberleri

ak parti haberleri ve güncel ak parti gelişmeleri, ak parti ile ilgili tüm video, ak parti fotoğrafları ve ak parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti'nin Murat Kurum'u İBB adayı olarak açıklamasının ardından merakla beklenen İstanbul ilçe belediyeleri adayları da belli oldu. İşte tam...

Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "İstanbul'da ikinci İmamoğlu döneminin yaşanmasını istemeyenler varsa bizim gibi elini taşın altına...

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Ocak'ta açıklayacağı aday listesi ortaya çıktı. Birçok ilde sürpriz isimlerin aday olduğu görüldü.

Gündem

İYİ Parti'nin Ordu adayı AK Parti'nin eski milletvekili ve Erdoğan'ın talimatıyla görevinden istifa eden belediye başkanı Enver Yılmaz oldu.

Gündem

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı ve AK Parti iktidarından yerel seçimlerde Sivas'ın kendilerine bırakılmasını istedi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesabından MİT'in kuruluş yıldönümüyle ilgili paylaştığı fotoğraflar, gelen tepkiler üzerine silindi.

Gündem

6 Şubat depremlerinde Gaziantep'te yıkılan ve 38 kişiye mezar olan apartmanın müteahhidi olan AK Partili Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, mahkeme...

Gündem

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ankara ve İstanbul’da AK Parti’yi Cumhur İttifakı adayına destek vereceklerini duyurdu.

Gündem

Yandaş Cem Küçük, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanabileceğini öne sürdü.

Gündem

AK Partili Esenler Belediyesi’nin düzenlediği ihale kapsamında, belediyeye haftalık 500 adet vazo alınacağı ve vazoların her hafta yenileneceği öğrenildi.

Gündem

AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerefoğulları’nın, AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya saldırdığı öne sürüldü.

Gündem

AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum hakkında konuşan DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, İmar affıyla anılan, yaptığı hiçbir projenin...