Afad Haberleri

afad haberleri ve güncel afad gelişmeleri, afad ile ilgili tüm video, afad fotoğrafları ve afad haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

AFAD verilerine göre, saat 16.26'da Elazığ'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği, 9.36 kilometre olarak kaydedildi.

Gündem

AFAD Deprem Dairesi ve Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre, Çankırı'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündem

AFAD, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.5 büyüklüğünde ve yerin 7.01 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldiğini akardı.

Yerel

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Kahramanmaraş'ta 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Yerel

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 7.06 kilometre olarak kaydedildi.

Zlider

AFAD'dan edinilen bilgilere göre, Hatay'ın Antakya ilçesinde 4.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Gündem

AFAD verilerine göre Van'ın Başkale ilçesinde 3.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Gündem

AFAD'dan edinilen bilgilere göre Muğla açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra toplanan ve tartışmalara konu olan bağışlarla ilgili AFAD'dan açıklama yapıldı.

Gündem

AFAD ve Meteoroloji İstanbul ve Marmara için yeni uyarılarda bulundu. Uyarıda Cuma sabahından itibaren bölgede şiddetli yağışların etkili olacağı belirtildi.

Gündem

AFAD'dan edinilen bilgilere göre Marmara Denizi'nde 3.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Gündem

AFAD, Ege Denizi'nde 3.9 büyüklüğünde ve yerin 6.24 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldiğini aktardı.