ABD Haberleri

ABD haberleri ve güncel ABD gelişmeleri, ABD ile ilgili tüm video, ABD fotoğrafları ve ABD haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, HAMAS ile savaş bahanesiyle Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e, askeri destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Çevre

ABD'nin Tennessee eyaletinde yer alan Nashville kentinde, şiddetli fırtına nedeniyle 1'i çocuk 6 kişi öldü ve 25 kişi yaralandı.

Dünya

Ukrayna'da savaş devam ederken ABD'den gelen yardım paketinin bir kez daha reddedilmesinin ardından Zelenski'ye olan muhalefet arttı.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze konulu temaslarda bulunmak üzere bugün ABD'ye gidecek.

Dünya

Beyaz Saray Bütçe Direktörü Young, ABD'nin Rusya'ya karşı savaşında Ukrayna'yı destekleyecek zaman ve parasının tükenmeye başladığını söyledi.

Dünya

Çin Halk Kurtuluş Ordusu, ABD’nin USS Giffords isimli savaş gemisinin ülkenin karasularına girdiğini açıkladı.

Ekonomi

ABD'nin önde gelen bankalarından Citi, Türkiye'de büyümenin 2024'te son 15 yılın en düşük seviyesine gerilemesini beklediğini açıkladı.

Ekonomi

ABD'li dev yatırım bankası Citi'nin, Türkiye ekonomisine yönelik yeni raporunda, doların 40 liraya çıkacağı tarih net olarak verilirken, yatırımcılar uyarıldı.

Magazin

Kariyerinde üç kez Emmy Ödüllerine aday gösterilen ABD'li aktris Frances Sternhagen, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Dünya

Oscar ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Susan Sarandon, Filistin'e destek mitinginde yaptığı konuşma nedeniyle Hollywood yetenek ajansı UTA'dan atıldı.

Dünya

Irak hükümeti, ABD Merkez Kuvvetleri'nin Irak'taki ABD üslerine saldırılara hava saldırısıyla karşılık vermesini kınadıklarını açıkladı.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, Polonya ziyareti sırasında havaalanına inen özel uçağın merdivenlerinden yuvarlanarak düştü.