'Gibi' dizisinde 'İlkkan' karakterini canlandıran Kıvanç Kılınç, Instagram'a getirilen erişim engelinin ardından "detoks" yaptığını söyleyen oyunculara tepki gösterdi. 

İrem Sak’ın acılı gününde dostları yalnız bırakmadı İrem Sak’ın acılı gününde dostları yalnız bırakmadı

"HAK GASBINDAN DETOKS DEVŞİREN CİCİ KONFORMİSTLER"

X hesabından bpaylaşım yapan Kılınç, "Hak gasbından 'detoks' devşiren cici konformistler… Konformistin, konforuna düşkünlük ile hiçbir ilgisi olmadığını bilen elit 'ehl-i lisan' favlıyor" ifadelerini kullandı. 

YASAĞI SAVUNAN MERT TUTAK VE GÜLSÜM ALİ'YE TEPKİ YAĞMIŞTI

'Kızıl Goncalar' dizisinde 'Naim' karakterini canlandıran Mert Turak, Instagram'a getirilen erişim engelinin ardından "Ben çok mutluyum, keyfim yerinde, artık Instagram'a girmediğim için kitaplarımı bitirdim, spora gitmeye başladım. Bana iyi geldi. Tabii ekmeği ordan olan bir sürü insan var influencer olan arkadaşlarımız, ama ben biraz fazla düşmüşüm onu anladım" diyerek sosyal medyada tepki toplamıştı.

'Gönül Dağı' dizisinde yer alan Gülsim Ali de erişim engelini "detoks" olarak değerlendirmişti. "Instagram detoksu yapan biri olarak çok da büyük bir sıkıntı yaşamadım. Biraz dinlenmek güzel" ifadelerini kullananan Ali, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.